Vita Draken Förlag & Media

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Pågående projekt

Betygsättning av dikter borde fungera nu

Email Print PDF

There are no translations available.

En liten teknisk miss...

Efter att tidigare ha efterfrågat hjälp från allmänheten med betygsättning av dikter ur vad som är tänkt att bli en diktsamling med namnet Observationer från den ljusare sidan av myllan: nyanser av svart,  lade jag upp några dikter för betygsättning (observera att betygsättning och läsning av dessa dikter endast är tillgängligt för registrerade användare på sajten, men det är lätt att registrera sig). Tyvärr krånglade jag till betygsättningen genom att använda mig av en undersökningsfunktion, som inte verkar ha fungerat som den skulle. Nu provar jag istället betygsättning via "betygstjärnor", med tolkningen att en stjärna innebär en riktigt dålig dikt, två stjärnor motsvarar ok, men knappast bra, och därefter bättre och bättre, med fem stjärnor motsvarande mästerverk, i absolut världsklass. Jag hoppas att betygsättningen kommer att fungera bättre nu. Jag kommer att fylla på med dikter allts eftersom, så titta in då och då för att se om det kommit nya dikter att bedöma.

Tack på förhand,

Anders

Last Updated on Friday, 25 November 2011 13:38
 

Observationer från den ljusare sidan av myllan

Email Print PDF

There are no translations available.

Vita Draken Förlag & Media arbetar för närvarande med en genomgång av diktsamlingen Observationer från den ljusare sidan av myllan - nyanser av svart av mig själv, Anders Mattsson, med dikter jag skrev mellan 18 och 22 års ålder. För urval av dikter söks allmänhetens hjälp. Är du intresserad av att hjälpa till med feedback på dikterna? Registrera dig på Vita Drakens Förlag & Medias sajt, så kommer du få tillgång till många av dikterna här på hemsidan, klart för bedömning.

De som hjälper till kommer att få möjlighet att köpa diktsamlingen till reducerat pris, och kan även vinna gratisexemplar, när diktsamlingen slutligen ges ut.

Tack på förhand,

Anders Mattsson

 

Last Updated on Friday, 18 March 2011 11:17